Promocija knjige Dragana Bursaća “Čekajući Dylan Doga u Srebrenici”

178
Promocija nove knjige ‘Čekajući Dylan Doga u Srebrenici’ Dragana Bursaća održat će se danas, 02.07.2022. u 21 h u Kazalištu Marina Držića.
Dragan Bursać profesor je filozofije i sociologije, pisac te višestruko nagrađivani novinar i kolumnist iz Banja Luke. Al Jazeera Balkans, Radio Sarajevo (radiosarajevo.ba), BUKA, Antena M, Autonomija.info tek su neki od regionalnih medija koji objavljuju njegove kolumne. Od cijelog niza nagrada koje je primio za svoj rad izdvajaju se Godišnja nagrada UNICEF-a dodijeljena 2013. godine za poseban novinarski doprinos promociji i zaštiti prava djeteta, European Press Prize (Europska Novinska Nagrada) iz 2018. godine, te Novinarsku nagradu za hrabre novinare Njemačkog društva za jugoistočnu Europu (Südosteuropa-Gesellschaft – SOG) za njihov izvanredan rad i doprinos demokraciji, vladavini prava i slobodi medija u regiji dodijeljenoj 2021. godine u njemačkom Bundestagu.
Njegova nova knjiga znakovita naziva ‘Čekajući Dylan Doga u Srebrenici’, zbirka je kolumni u kojima se kao humanist, dosljedno bori za ljudska prava i promovira empatiju za žrtve rata na ovim prostorima.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *