Radionica Pričopričanja Vesne Barišić ovog vikenda u Kabogi

617

 Radionica Pričopričanja pod vodstvom Vesne Barišić održat će se u subotu i nedjelju, 12. i 13. ožujka u periodu od 16 do 20 sati u ljetnikovcu Bunić-Kaboga u organizaciji Dubrovačkih ljetnih igara pod pokroviteljstvom zaklade Caboga Stiftung.

Tijekom dvodnevne radionice Pričopričanja polaznici će saznati kakva je razlika između priče i dobre priče i zašto je dobra priča važna, koji su njeni osnovni elementi i glavni postulati, kojim pomoćnim alatima možemo dodatno angažirati slušatelja, kako prevladati tremu i nelagodu javnog nastupa te kako uživati u vlastitoj priči. Radionica je namijenjena svima koji za uspjeh u svom poslu trebaju znati dobro ispričati priču, od odgajatelja u vrtiću, učitelja i predavača, preko turističkih radnika, do osoba angažiranih u odnosima s javnošću i marketingu te poduzetnika početnika, a svi polaznici, kroz praktični rad imat će priliku vlastitu priču obogatiti, učiniti je zanimljivijom i dojmljivom.

Vesna Barišić je lokalna vodičica od 2013. godine, a priče priča cijeli svoj život. U posljednjih nekoliko godina, profilirala se u specijalističkim turama koje je sama osmislila, istražila te kreirala. Neke od njezinih tura su: Miris žene – o ženama u Dubrovačkoj Republici; Mračni srednjovjekovni Dubrovnik o kaznama, tajnim pogubljenjima i epidemijama srednjovjekovlja; Koralji i perle o načinu urešavanja u stara dobra vremena. U svaku od njih utkani su sati istraživanja koje pogoni ljubav autorice prema intrigantnim detaljima, povijesnim pikanterijama te svakako – dobrim pričama. Koautor je Vodiča po Konavlima u izdanju Društva vodiča Dubrovnik, a u slobodno vrijeme piše priče i romane.

S obzirom na ograničen broj mjesta, za sudjelovanje na radionici potrebno se prethodno prijaviti na mail: nikolina.putica@dubrovnik-festival.hr.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *