REDFOO – ulaznice po specijalnoj cijeni kreću u prodaju

140

Popis svjetskih izvođača koji su potvrdili svoje gostovanje ovog ljeta u Culture Clubu Revelin je prošlog tjedna postao bogatiji za još jedno zvučno ime. Naime, prošlog tjedna je službeno objavljeno gostovanje planetarno popularnog Redfoo-a koji će točno za deset dana, odnosno 3. srpnja nastupiti u klubu Revelin.

Malo je onih koji nisu čuli za hitove koji su poharali radijske etere i svjetske top liste. „Party Rock Antem“, Sexy and I Know it“ i „Party Train“, samo su neki od njih. Svestrani američki pjevač, tekstopisac, plesač, glazbeni producent i DJ uvijek napravi ludu i nezaboravnu atmosferu na svojim koncertima. Ne propustite najbolju zabavu ovog ljeta i osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme.

Od ponedjeljka kreću u prodaju ulaznice po specijalnoj cijeni od 100 kuna. Broj ulaznica po promotivnoj cijeni je ograničen, stoga požurite po svoje na vrijeme. Iste su dostupne u uredu Revelina svakim radnim danom od 9:00 do 16:00 sati, ali i online na službenoj stranici kluba Revelin. Svoj stol možete rezervirati na 098 533 531.

Komentari


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *