Rezultati javnog poziva za dodjelu potpora za ”Razvoj ženskog poduzetništva u gradu Dubrovniku”

247

Nakon održane sjednice Povjerenstva za realizaciju projekta ”Razvoj ženskog poduzetništva u gradu Dubrovniku” poznati su rezultati javnog poziva za dodjelu bespovratnih potpora za žene poduzetnice.

Riječ je o projektu koji se temelji na suradnji Grada Dubrovnika, Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Dubrovnik i Hrvatske udruge poslovnih žena “Krug” – ogranak Dubrovnik. Sredstva za provedbu osigurana su u Proračunu Grada Dubrovnika za 2018. godinu, u ukupnom iznosu od 100.000,00 kuna. Maksimalni iznos potpore po zahtjevu je do 10.000,00 kn. Intenzitet potpore je do 100% prihvatljivih troškova, do razine maksimalnog iznosa.

Povjerenstvo u sastavu: Ivona Vrdoljak Raguž – predsjednica Povjerenstva i članica KRUG-a, Nikolina Trojić – članica KRUG-a, Terezina Orlić – članica HGK, Ana Begović Mihatović – u ime Grada Dubrovnika i Ana Marija Pilato – u ime Razvojne agencija Grada DURA-e, na sjednici održanoj 18. svibnja 2018., donijelo je odluku o dodjeli sredstava za 12 poduzetnica.

Na natječaj su aplicirale 33 poduzetnice, ali se, sukladno  Pravilniku, četiri pristigle prijave nisu razmatrale kao valjane. Sredstva će se isplatiti nakon potpisivanja ugovora o provedbi projekta ”Razvoj ženskog poduzetništva u gradu Dubrovniku” i predočenja dokaza o utrošku vlastitih sredstava (s datumom nakon objave Javnog poziva), u navedenom iznosu i prema priloženim ponudama iz dostavljenog projekta. U slučaju odstupanja glede iznosa utrošenih sredstava ili kupnje onog što nije dostavljeno kroz ponudu u projektu, smatrat će se da je poduzetnica odustala od bespovratnih sredstava, a sredstva će se dodijeliti idućoj rangiranoj poduzetnici.

Nakon provedenog ocjenjivanja izrađena je rang lista po kojoj se odobravaju poticajna, namjenska bespovratna sredstva, a listu možete pronaći OVDJE.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *