S.A.R.S. otvara zimsku koncertnu sezonu u Revelinu, idući vikend popust na sva pića

241

Sigurno ste barem jednu večer proveli u Revelinu ovog ljeta, stoga posljednji plesnjak ljetne sezone u Revelinu ne smijete propustiti! Zabilježite datume 19. i 20. listopada, jer Revelin daruje vikend s 50% popusta na cijene pića!

Prvo ime zimske koncertne sezone objavljeno je na stranicama Revelina, a to je upravo jedan od najpopularnijih bendova u regiji, S.A.R.S.

U prodaji su od ponedjeljka PROMO ulaznice za samo 50 kuna u uredu Revelina, a ponuda traje do isteka zaliha, stoga požurite i odmah nabavite svoju ulaznicu po jeftinijoj cijeni!

Domaće DJ snage, DJ Speed i Time Jack, obračunat će se idućeg petka i subote za DJ pultom Revelina. Pripremite svoje plesne cipele i maraton dobre zabave može početi. Očekuju vas plesačice, fire show, zgodne hostese i brojna iznenađenja.

Spremna je i posebna ponuda vaših omiljenih pića za kraj ljetne sezone. Revelin je pripremio prečicu do dobrog raspoloženja. Sva pića ovog vikenda su na specijalnom popustu i to čak u pola cijene.

Velika zahvala svim gostima koji su plesali s nama cijelog ljeta, ali i dobrodošlica svima koji će se družiti s nama ove zime.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *