SANDRA SAMBRAILO: Opet je inscenirana drama na Žarkovici-policija i mediji!

556
Na priopćenja Grada Dubrovnika o uklanjanju novopronađenih leševa životinja sa Žarkovice, oglasila se i Sandra Sambrailo. Njezin Facebook status prenosimo u cijelosti:
Kad mislis da ne mogu gore i podlije, shvatiš da mogu!
Danas je opet inscenirana drama na Žarkovici – policija i mediji!
Danima smo svi svjedoci aktivnostima kojima se bave zaposlenici gradskog projekta “zbrinjavanja” pasa sa Zarkovice – OBILAŽENJE PROSTORA OKO AZILA I ISKOPAVANJE STARIH GROBOVA PASA!
ZASTO!?!
Umijesto da ih puste da počivaju u miru oni ih iskopavaju, unose njihove kosti u krug azila, a onda pozivaju policiju i medije da bi stvorili dojam da se u azilu odvijaju nezakonite radnje.
Nije nikad bila tajna da smo zakopavali uginule pse na nekoliko mjesta oko azila sve dok nam dr Širok nije učinio veliku uslugu i započeo odvoženje uginulih životinje.
Frankovićevi poslušnici su se zapetljali u vlastitim lažima od silne želje da zgaze Žarkovicu što prije (vjerujem da je svima poznato i zašto).
Zar itko normalan može povjerovati da su zaposlenici projekta koji svaki dan, vec 4 mjeseca, rade u azilu,tek sad otkrili kosti unutar azila gdje zive, igraju se, spavaju psi o kojima oni brinu.??
Zamislite čuda!!!
Nitko ih dosada nije vidio!?!
Ni veterinarska inspekcija koja je u dva navrata obišla svaki kutak azila!
Nije ih vidjela policija!
Nisu ih vidjeli turisti!
Nisu ih vidjeli volonteri!
Nisu ih vidjeli udomitelji!
Nisu ih vidjeli posjetitelji!
Podmetanje, zlostavljanje, pozivanje na linč – eto o čemu se zapravo radi!
I danas su ispunili dnevnu dozu zla!
A, ja cu i danas doći na brdo!
Uliti cu frešku vodu, nahraniti, pomaziti ih, zagrliti ih kad zagrmi, podijeliti tablete umocene u zadnju konzervu, proći s njima utabame staze za šetnju i pokušat oprostit ovim ljudima za svo zlo koje su nam nanijeli.
Tara, Max, Doni, Bogiša… dva puta smo vas oplakali. Prvi put kad ste umrli, a drugi put danas kad su vaše kosti bezdusno iskopali i razbacali po vrecama za smece.
Povivajte u miru! 💔
Nadamo se da cemo ovo biti zadnje zlo koje nam stiže iz Grada!
1.slika – grob prije
2.i 3. i 4.slika – grob i kosti nakon otkopavanja

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *