Sat vremena besplatnog parkinga od sada dostupno 6 dana tjedno svim korisnicima gruške place

216

Sanitat Dubrovnik nastavlja cjelogodišnji niz uspješnih mjera namijenjenih poboljšanju svakodnevnog života građanki i građana grada Dubrovnika te na samom kraju 2018. godine s veseljem objavljuju kako su pripremili još jednu pogodnost građanima.  

Zahvaljujući dogovoru između predstavnika Luke Dubrovnik i gradske tvrtke Sanitat Dubrovnik, korisnici gruške place će pravo na besplatan sat parkinga na parkiralištu Luke Dubrovnik od sada moći koristiti svakim radnim danom u radno vrijeme tržnice, odnosno od ponedjeljka do subote.

Namjera tvrtke Sanitat jest građanima Dubrovnika omogućiti što lakši pristup tržnici i obavljanje kupovine bez stvaranja dodatnih troškova. Podsjećamo, do sada je ta pogodnost građanima bila dostupna samo petkom i subotom, zbog čega ova mjera predstavlja veliki pomak u olakšavanju pristupa tržnici. Pravo na besplatan sat parkinga ima svaki građanin koji dolazi na tržnicu, a parkirnu kartu je potrebno poništiti kod službene osobe na ulazu u ribarnicu.

Uvođenje mjera koje za cilj imaju poboljšanje životnih uvjeta sugrađana, a u okviru djelatnosti koje tvrtka obavlja, Sanitat će nastaviti provoditi i u budućnosti.

Komentari


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *