SEKSI HOROSKOP: Bikovi varaju, a Strijelci pokušavaju sve i svašta

273

Nakon što bura prođe, naše razumijevanje ‘užitka’ i ‘sreće’ postati će istančanije

Tranzitna kvadratura Venere i Plutona, nagonska je sila koja nas navodi da zagrebemo u emocionalne tajne, i da do kraja provjerimo svoje seksualne moći. Ovaj aspekt često se manifestira kao pojačanje ljubavnih želja, simultano privlačenje-odbijanje, nasilni oblik naklonosti i samorazorno ponašanje.

Ovnovi žive u zastoju, jer uporno ne rješavaju bitne stvari u vlastitom životu. Uskoro ćete se „otkočiti“, i nadjačati slabosti. Nebeske karte, u svezi ljubavi, nisu vam loše posložene. Seksajte se samo čisto i pošteno. Čuvajte se mraka.

Lavovi su ostali bez domicilnog Sunca, i sezoni „sjaja“ je kraj. I, jeste li štogod finoga umočili? Preživjeli ste više ljubavnih drama. Međuzvjezdano gledajući, vaš libido eros, ne gravitira loše. Mekano ste tvrdi, nježnovlažno ste prijemčivi.

Strijelci pokušavaju sve i svašta, kako bi došli k sebi, i otkrili tko su i kakvi. Previše filozofirate, i to generalno, i lako se upetljate u nerazmrsive niti duha. Strelice su više tjelesno nego spiritualno fokusirane. Seksi su vrlo konkre(ve)tne.

Bikovi su najsličniji spiljskim ljudima. Volite strastveno temeljito (duboko oranje), i posesivno čuvate ljubavnu vam imovinu. Druge žene dolaze u obzir, ako nitko ništa ne sazna? Hoćeš ili nećeš, ili idem dalje? Jednostavan ste lik. Vrlo.

Djevice čiste, peru, kuhaju, i svašta još prekovremeno obavljaju. Ako nemate vremena za ljubav, krivo ste sebe u srcu posložili. Potrebna vam je zdrava i normalna seksi ljubavno veza. Ne izmišljajte toplu vodu. Ne bježite od sebe.

Jarci se lome u sebi, ali ne pucaju, jer su stvoreni od neprobojnog materijala. A da pustite sve niz vodu i neka bude kako će bit? Ne tvrdoglavite! Strašno ste seksi, i ne koristite to za krive eros putove i u skroz pogrešne ljubavne svrhe.

Blizanci se solidno drže, s tendencijom daljnjeg poboljšanja stanja stvari. Kada su Venera i Mars u zračnim znakovima, vi dobijate ljubavna krila i verbalno zavodljivo flertujete s mnogima. Bit će letećeg seksa, od 11 rujna pa na dalje.

Vage prolaze kroz emocionalnu zonu sumraka, i ništa im nije jasno. Možda ste preizazovnim ponašanjem sami prizvali nevolje u ljubavnom raju? Bilo kako bilo, tmurni oblaci brzo će se razići i vi ćete opet izgledati svježe, lijepo, seksi!

Vodenjaci čekaju povratak Marsa u vlastiti znak. Mars 29 kolovoza kreće direktno, a od 11 rujna opet je u Vodenjaku. Dobili ste koordinate za gađanje. Kakvo gađanje? Mars vam je inicijalna seks iskra, a u seksanju su brojne mete.

Rakovi idu trbuhom za kruhom, a ne ide im se nigdje van živjet. Čuvari ste ognjišta, i teško napuštate obiteljsko korjenje. Možda negdje u inozemstvu do kraja sazrijete i otkrijete ljubav života. Irkinje su navodno vatrene i vjerne!?

Škorpioni se stalno izdižu iznad drugih. Želite realizirati nešto veliko, nešto što će i svijet prepoznati kao važno. Ako ne mijenjate sebe na bolje, sve drugo vam je minorno. Gladni seksa? Slobodno malo postite. Kažu da je zdravo.

Ribe lako zalutaju u ilegalu. Ne mislite na sebe, ego vam je premali, i svatko vašom voljom upravlja. Potreban vam je netko dobar, pošten i stabilan, a takvo stvorenje mora se karmički zaslužiti. Izronite iz mutne seksualne močvare.

net.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *