Sklonište za životinje na Grabovici traži četiri radnika

517
Uskoro se otvara registrirano sklonište za životinje na Grabovici! Svi ste već čuli vijest da je Dubrovnik nakon 20 godina krenuo rješavati problem zbrinjavanja napuštenih životinja sukladno Zakonu o zaštiti životinja i Pravilniku o uvjetima kojima moraju udovoljavati skloništa za životinje. Nakon 20 godina nepostojanja legalnog skloništa za odbačene i neželjene životinje, očekujemo da će registrirano sklonište, s infrastrukturom i dovoljnim brojem zaposlenih prema Pravilniku, biti pozitivan primjer i ostalim jedinicama lokalne samouprave.
Upravo zato, traže se 4 radnika, a oglas i opis posla vidljivi su ovdje: https://burzarada.hzz.hr/RadnoMjesto_Ispis.aspx…. Natječaj vrijedi još 3 dana!
Nadamo se da će Grad Dubrovnik također i provesti zakonom propisanu kontrolu mikročipiranja pasa i obići sva kućanstva, a potom vršiti redovite naknadne kontrole. Također, trebali bi financirati kastracije skrbničkih pasa i mačaka te educirati građane, koji ne kastriraju i koji napuštaju životinje, o njihovim zakonskim obavezama. Izvršenje svih zakonskih obaveza očekuje se i od ostalih lokalnih zajednica Dubrovačko-neretvanske županije.Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *