Slapovi Niagare zasvijetlili u bojama Hrvatske!

838

Povodom obilježavanja hrvatskog Dana državnosti američki Niagara Falls, odnosno slapovi Niagare, po prvi puta u povijesti zasvijetlili su u bojama Hrvatske i to dva puta tijekom večeri 29. svibnja. Prekrasna noćna iluminacija u crvenoj, bijeloj i plavoj boji trajala je od 21 do 21 sat i 15 minuta te od 22 do 22 sata i 15 minuta po američkom vremenu, što po hrvatskom vremenu pada na sam Dan državnosti, 30. svibnja u ranojutarnjim satima. Hrvatska turistička zajednica prenosila je ovaj jedinstveni doživljaj putem live streaminga na svojim društvenim mrežama Croatia Full of Life koje prati milijunska publika diljem svijeta.

Ovaj atraktivni događaj, koji će dodatno skrenuti pažnju na Hrvatsku kao poželjnu turističku destinaciju koju Amerikanci preferiraju, realiziran je na inicijativu Generalnog konzulata Republike Hrvatske u New Yorku uz potporu i angažman Hrvatske turističke zajednice.

Više informacija, izjave direktora Hrvatske turističke zajednice Kristjana Staničića i generalnog konzula Republike Hrvatske u New Yorku Nikice Kopačevića i te prateće fotografije možete pronaći u privitku, a za sva dodatna pitanaj stojimo na raspolaganju.

 

Komentari


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *