SRETNO! Školska godina započela i za gruške prvašiće (FOTOGALERIJA)

346

Osnovna škola ‘Ivan Gundulić’ ili kako je u narodu zovu Gruška škola također je danas počela s nastavom nakon dugog, vrućeg ljeta, pa je tako ove jeseni u školu krenulo poveći broj novih učenika. 

– Prvi dan u školi, 110 prvašića, pet razrednih odjela, pet produženih odjela. Gradonačelnik nas je nahvalio, a time nam je i veća odgovornost i veći rad cijelu ovu školsku godinu – kazala je ravnateljica Osnovne škole Vedrana Elez. 

Također od ove godine uvedeni su i neki noviteti.
– Škola starta kao e-škola. Učenici 7. i 8. razreda sa svojim učiteljima matematike, fizike i kemije će raditi na jedan drugačiji način. Učionice su opremljene novim tehnologijama, a to su: pametne ploče, tableti za učenike. Isto tako uređene su i učionice na Šipanu – kazala je ravnateljica Elez.

Djeca su bila vesela, raspoložena i nasmiješena, jedino su se posramili novinara.
Roditelji su također bili dobro raspoloženi, no bilo je i onih koji su bili tužni što im djeca polako odrastaju, no svi su suglasni u jednom, da se nadaju da će im se djeca brzo prilagoditi novoj sredini, novim ljudima, te novim prijateljima. 

Također nakon dodjeljivanja prvašića njihovim razredima i učiteljicama, te kratkog zabavnog programa za početak nove školske godine, posađena je i maslina ispred škole.

Svim prvašićima želimo uspješan početak školske godine, jednog novog perioda u njihovom životu, te da se što prije prilagode i budu odlični učenici.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *