Sutra u Rektoratu Sveučilišta: proglašenje najboljih studentskih radova

249

Sutra, 7. listopada u 11 sati održat će se proglašenje najboljih studentskih radova u projektu WebPoSt (izrada web-stranica poduzetnicima od studenata)  u Rektoratu Sveučilišta u Dubrovniku (Branitelja Dubrovnika 29). 

Priznanja će studentima Odjela za elektrotehniku i računarstvo dodijeliti rektor prof. dr. sc. Nikša Burum i predsjednica Hrvatske gospodarske komore – ŽK Dubrovnik Nikolina Trojić.

Suradnja na projektu WebPoSt Sveučilišta u Dubrovniku i Hrvatske gospodarske komore u Dubrovniku započela je akademske 2012./2013., te traje punih 9 godina uz veliki interes malih poslovnih subjekata. Studenti Odjela za elektrotehniku i računarstvo Sveučilišta izradili su web-stranice malim poduzetnicima (do tri zaposlena) i udrugama te su na taj način svoje teorijsko znanje primijenili u praksi, a mali su poduzetnici i udruge besplatno dobili web-stranicu za prezentaciju svojeg poslovanja. Dosadašnje iskustvo na projektu WebPoSt pokazalo je da ovakav način suradnje pomaže u digitalizaciji poslovnih subjekata te afirmaciji studenata u poslovnom svijetu.

 

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *