Svečano otvoreno sportsko igralište u Trstenom

284

Rekonstruirano sportsko igralište u Trstenome svečano je otvoreno u srijedu navečer u nazočnosti gradonačelnika Grada Dubrovnika Mata Frankovića, zamjenice Orlande Tokić i pročelnika Upravnog odjela za izgradnju i upravljanje projektima Srđana Todorovskog. 

Otvaranje igrališta okupilo je brojne Trstenjane, a svojim nastupima su ga uveličali klapa Kaše i djeca Dječjeg vrtića Trsteno.

Projektom rekonstrukcije postojeće sportsko igralište za nogomet i košarku je povećano. Postavljena je nova podloga igrališta, koš i golovi, a uz novu ogradu, izgrađeni su potporni zidovi te su uređeni postojeći podzidi i gledalište s tribinama. Rekonstrukcijom je povećana ukupna iskoristivost igrališta, ali i njegova sigurnost.

Vrijednost izvedenih radova iznosi 488.995,00 kn + PDV.

Obraćajući se mještanima gradonačelnik Franković istaknuo je kako Grad radi kontinuirano na obnovi i izgradnji igrališta što je bio i obećao na početku mandata i u predizbornoj kampanji te je najavio početak radova na izgradnji vodovodne mreže naselja.-“Poznato je kako je to jedno od rijetkih područja grada do kojeg voda još uvijek nije došla iako leži na izvorištu vode. Ovog petka počinjemo s izgradnjom vodoopskrbne mreže naselja Trsteno tako da će do kraja godine biti obuhvaćeno pola mjesta, nakon čega nastavljamo dalje. Paralelno ćemo započeti i s izgradnjom kanalizacijske mreže ovog područja,” poručio je. 

Predsjednik Mjesnog odbora Trsteno Antun Bošković kazao je kako je uređenje igrališta od velikog značaja za Trsteno, ali i okolna mjesta. 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *