SVJETSKA POVORKA SLOBODE: Okupljanje ljudi širom svijeta!

321

U subotu, 15. svibnja 2021. održat će se Svjetska povorka za slobodu, mir i demokraciju u više od 40 zemalja širom svijeta. Okupljanje u Dubrovniku predviđeno je istog dana u 11:30 na Pilama odakle će se krenuti prema Stradunu (Luža). 

” Na povorci će se istaknuti neotuđivost temeljnih prava i ustati protiv nametanja restriktivnih mjera sprječavanju širenja koronavirusa.

U protekloj godini dana mjere zatvaranja uništile su životnu opstojnost i slobode ljudi. Povrijeđena je naša tjelesna autonomija obveznim nošenjem maski, a planirano obvezno cijepljenje uvodi se na međunarodnoj razini. To su neprihvatljiva ograničenja naših temeljnih prava i sloboda.

Suočeni smo sa upornim propagiranjem da prihvatimo i u sebe, u zdrav organizam, impliciramo farmaceutske, nedovoljno ispitane pripravke sa po prvi put mRNA sadržajem, za kojeg nema dovoljno javnih informacija što je to i što radi kada se nađe u našem organizmu iako otvoreno izjavljuju da se ovdje radi o glasničkom cjepivu (mRNA-1273) kod kojeg se koristi genetski kod virusa, odnosno “spike protein”, koji omogućava da virus uđe u stanice. U koje stanice, ne navode jer taj pripravak ulazi u sve stanice tijela, i tu postoji velika mogućnost za nastajanje neutvrđenih problema koji nakon dugoročnog uzimanja pripravka pokazuju svoju pravu prirodu. To je napad na naš imunološki sistem koji dobro zna što treba raditi da nas obrani od vanjskih opasnosti po naše zdravlje. Tko god želi da budemo pokusni kunići, ne misli na posljedice koje ostaju samo naš problem jer svi “peru ruke” ako što pođe po zlu. Do kada?
DOK MI REČEMO – DOSTA JE!
Odbacujemo svako nasilje, političko opredjeljivanje i bilo kakve diskriminacije unutar našeg pokreta. Nismo stranački određeni i pozivamo na dijalog sve ljude koji se mogu identificirati s našim vrijednostima. 

Ovim putem pozivamo sve Dubrovčane da u subotu 15. svibnja u 11:30 dođu na Pile (Brsalje) odakle će krenuti povorka slobode prema Stradunu. Vidimo se!” – stoji u priopćenju organizatora.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *