TATA JE TATA: Evo što su odradili u posljednje vrijeme, od Dubrovnika do Vukovara

1039
Facebook grupa koja okuplja dobre i drage tate s dubrovačkog područja podijelili su s nama novu objavu, koju prenosimo u cijelosti:
Dragi naši
Željeli smo s vama podijeliti kratko izvješće naših zadnjih akcija. Prije svega Veliko vam hvala što ste nas podržali u našoj akciji za obnovu kuća obitelji Sever i Devčić iz Čazme koje su teško stradale usljed velike oluje.
Posebno i veliko hvala upućujemo jednom Ivanu koji je želio ostati anoniman, pa ćemo ga nazvati -Ivan Plemeniti, na izdašnoj donaciji za pomoć ovim obiteljima, koji su doslovno preko noći ostali bez krova nad glavom. Dobre vijesti i puno zahvale svima vama dolazi od ovih skromnih ljudi, jer im se kuće obnavljaju. Vjerujemo da će uskoro ove obitelji sa svojom djecom biti u toplom domu.
Preko naše grupe išla je pomoć za potrebe liječenja jednoj obitelji iz Dubrovnika koja se već duže vremena nalazi u Zagrebu.
Za dvije obitelji u teškoj socijalno-ekonomskoj situaciji organizirali smo pomoć koja im je zaista bila neophodna.
Za potrebe kombija udruge Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida kupili smo nove gume.
Podržali smo, financijski pomogli i odazvali se pozivu kapetana Joza Glavića i njegove supruge Emily Glavić na humanitarnu večer koja je organizirana za udrugu „Dva skalina“.
Odazvali smo se apelu odgajateljica dječjeg vrtića „Pčelica“ i odradili akciju sastavljanja namještaja za naše najmlađe i najslađe sugrađane.
I jedna lijepa gesta koja nas je učinila posebno ponosnim dolazi nam iz grada heroja, iz Vukovara, točnije iz udruge „Tko se boji sutra još?“ koja brine o djeci s teškoćama, a kojima smo kroz našu grupu u nekoliko navrata pomagali. Naime njihov najnoviji projekt namjenjen podršci i psihološkoj pomoći očeva, nazvali su „Tata je tata“, upravo po nama. Lijepo je znati da neki u nama pronalaze i inspiraciju.
Ponosnog srca, velikog kao vukovarski vodotoranj upućujemo Veliko hvala svima vama dragi ljudi što nas pratite, pomažete nam i podržavate nas.
Lijepo je i lako biti „Tata je Tata“ uz svih vas!Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *