TEME IZ POZNATIH FILMOVA: Dubrovački simfonijski orkestar koncertom obilježio Svjetski dan turizma

448

Turistička zajednica grada Dubrovnika u suradnji s Dubrovačkim simfonijskim orkestrom, večeras, s početkom u 19 sati, ispred crkve sv.Vlaha, organizirala je proslavu manifestacije Svjetski dan turizma. 

-Danas je Svjetski dan turizma i naravno da će za taj dan nešto pripremiti Turistička zajednica grada Dubrovnika. U dogovoru s Dubrovačkim simfonijskim orkestrom, s kojima imamo izvrsnu suradnju, odlučili smo da bi bilo najbolje prirediti jedan prigodan koncert za sve posjetitelje Grada, ali i naravno za naše sugrađane. Vjerujemo da će svima biti zanimljivo – kazala je Romana Vlašić, direktorica TZ Dubrovnik. 

Dubrovački simfonijski orkestar, pod ravnanjem Slobodana Begića, izvodili su teme iz poznatih filmova i TV serija, kao što su Kum, James Bond, Titanik, te zanimljive kompozicije posvećene glazbi vječnih Beatlesa i Santane, Libertango Astora Piazzolle, dok je Džemal Cakić nastupio kao solist u poznatim skladbama Sway, Volare i New York, New York. 

Okupilo se mnoštvo turista, ali i domaćih ljudi koji su uživali u koncertu i pokušavali pogoditi iz kojeg filma trenutno DSO izvodi temu. 

Atmosferu s koncerta prenosimo u velikoj fotogaleriji.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *