Tereza Kesovija se prisjetila djetinjstva, umjesto PlayStationa, dijelile su se – mandarine!

866

I s 83 godine, Tereza Kesovija je veselo i energično dočekala blagdane – Badnjak je dan za njezin slavni bakalar, a sam Božić za druženje s obitelji. Tradicije iz djetinjstva se, kaže, potrudila zadržati.

“Božić prije 80 godina i danas kod mene se na isti način slavi. Od djetinjstva je taj dan rezerviran isključivo za obitelj. Svake godine! Uvijek. Tada je to bilo skromno, bez puno poklona, dobili bismo po jednu mandarinu ili komadić orahnjače. Nije bilo novca”, prisjetila se Tereza u intervjuu za RTL.

Naglasila je i da, unatoč blistavoj karijeri, nijedan Božić nije provela odvojena od obitelji. Govoreći o poklonima, istaknula je: “Nikakav raskoš, nikakvo ludilo… Pokloni će biti praktični. Ne kupuju se za Božić automobili ili motocikli… Takvi pokloni na taj dan su za mene glupost. Božić je dan kada su ljudi sretni oko stola, a ono što se na njemu nalazi je manje bitno”.

Svoj slavni bakalar, kaže, poklanja i onima koji ga ne znaju dobro pripremiti. Ona ga, pak, priprema po majčinu receptu kojeg je naučila još u djetinjstvu.

dnevno.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *