TJEDNA PONUDA POSLOVA U NAŠOJ ŽUPANIJI

590

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Prima namještaj d.o.o. zapošljava prodajnog savjetnika (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijaviti se možete do 11.5. Potrebno je više osoba na poziciji. Zadaci uključuju stvaranje odnosa s kupcima, ispitivanje potreba kupaca, prezentiranje proizvoda i provođenje prodajnog razgovora uz prodajno savjetovanje, davanje rješenja kupcu i kreiranje ponuda. Potrebna je osoba koja voli namještaj, uređenje interijera i dizajna, pozitivnoga stava i pokretačke energije, fleksibilna i spremna na učenje. Više na linku.

Alterm zapošljava servisera klimatizacije i rashladnih sustava (m/ž). Lokacija rada je Metković, a prijaviti se možete do 30.6. Posao obuhvaća servisiranje klimatizacijskih sustava i uređaja te rashladnih sustava. Potrebna je minimalno godina dana radnog iskustva te srednja stručna sprema. Više na linku.

Dida Trade d.o.o. traži konobara (m/ž). Lokacija rada je Slano, a prijave su otvorene do 31.5. Posao obuhvaća pripremu i posluživanje hrane i pića. Poslodavac nudi mogućnost smještaja. Potrebna je srednja stručna sprema i godina dana radnog iskustva. Provjerite detalje ovdje.

Ariston GT d.o.o. zapošljava konobara (m/ž), šankista / barmena (m/ž), kuhinjskog radnika (m/ž), pekara bureka i pizze (m/ž). Mjesto rada je Cavtat, a prijaviti se možete najkasnije do 18.5. Potrebno je radno iskustvo od tri godine i srednja stručna sprema. Detalje provjerite ovdje.

Metropolis d.o.o. traži keramičara (m/ž) u Dubrovniku. Traži se više osoba na poziciji. Rok prijave je 31.5. Potrebna je minimalno završena osnovna škola te radno iskustvo od tri godine. Provjerite detalje putem linka.

Klarisa d.o.o. traže osobu zaduženu za prodaja i marketing (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a aplicirati možete do 31.5. Osoba je odgovorna za rezultate prodajnih, marketinških i digitalnih postignuća restorana. Potrebno je izvršavanje i razvijanje marketinške inicijative sukladno proračunu, angažiranje s klijentima osobno, putem telefona, e-mail-a i slično. Traži se iskustvo na tržištu i odlično znanje o društvenim medijima. Više na linku.

Unis Telecom d.o.o. zapošljava tehničara/ montažera za radove na visini (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave se zaprimaju do 19.5. Potrebno je minimalno dvogodišnje iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima te specijalistička obuka za rad na visini. Poslodavac nudi zasnivanje ugovora na neodređeno vrijeme. Više na linku.

Nautika Borovina d.o.o. zapošljava pizza majstora (m/ž), kuhara (m/ž) i konobara (m/ž). Mjesto rada je Vela Luka, a prijave su otvorene do 16.5. Potrebna je srednja stručna sprema. Posao obuhvaća brigu o čistoći radnog prostora i radne opreme, pravilno i savjesno korištenje kuhinjskog inventara, opreme i uređaja, primjenjivanje mjera i sredstava zaštite na radu i slično. Više na linku.

Pekara Antonia zapošljava slastičara (m/ž) u Orebiću. Rok prijave je 15.5. Potrebna je minimalno osnovna škola. Poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

Smještaj i to d.o.o. zapošljava kućnog majstora (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a prijave su otvorene do 11.5. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Provjerite više na linku.

Sretno kandidatima! 

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

 

Komentari




Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *