Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik nastavlja Erasmus + projekt „Stručno znanje – siguran korak u budućnost“

726

U okviru Erasmus plus projekta „Stručno znanje – siguran korak u budućnost“ Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik u ožujku prošle godine ugostila je učenike i nastavnike SSŠ „Dr Radivoj Uvalić“ iz Bačke Palanke koji su u Dubrovniku imali priliku kroz praktičnu nastavu upoznati se s radom naših hotela i turističkih agencija.

Cilj projekta na razini cijele Europe jačanje je društvenih obrazovnih vrijednosti, kompentencija, te razvoj novih vještina kako kod učenika tako i kod nastavnika.

Trajanje projekta 2020. godine planirano je u trajanju od 29 dana, no nažalost nakon petnaest dana radi sigurnosnih mjera koje su uvedene uslijed Corona pandemije projekt se morao prekinuti. 

Kako bi projekt uspješno završili ovaj tjedan u Turističku i ugostiteljsku školu Dubrovnik u stručni posjet dolaze nastavnica slastičarstva Dragana Zimonja i nastavnik ugostiteljskog posluživanja Branko Knežević iz SSŠ „Dr Radivoj Uvalić“ iz Bačke Palanke koji će svoja stručna znanja i vještine prezentirati dubrovačkim učenicima dok će se dio mobilnosti učenika iz Bačke Palanke pokušati virtualno prenijeti i na taj način provesti zadane ciljene postavljene projektom.

Očekujemo da će svi učesnici ovog projekta unaprijediti svoja stručna znanja i vještine koje će im osigurati siguran korak u budućnost, korak u poslovni svijet. 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *