U ACI marini Dubrovnik od petka moguće testiranje na koronavirus za turiste

374

Počevši od petka, 14. svibnja, svi turisti i gosti u ACI marini Dubrovnik moći će se testirati na koronavirus. Testiranje će se odvijati svakog petka, subote i nedjelje u nekoliko termina, a u ACI marini Dubrovnik provodit će se antigenski, brzi te PCR testovi. Ovim potezom tvrtka ACI nastoji omogućiti siguran i bezbrižan boravak te povratak kući svim svojim gostima. 

Testiranje na koronavirus u dubrovačkoj ACI marini bit će moguće, uz prethodnu najavu na recepciji, svakog petka od 18 do 20 sati, subotom u jutarnjem terminu od 8 do 10 sati i u popodnevnom terminu od 16 do 18 sati, te nedjeljom od 8 do 10 sati. Prema potrebi, mobilni medicinski timovi Poliklinike Marin Med organizirat će testiranje i u drugim terminima uz obveznu prethodnu najavu.

Iz tvrtke ACI poručuju kako je nužno omogućiti što sigurniji i ugodniji boravak svim turistima na području dubrovačke regije, ali i ostatka obale. Stoga su se odlučili uključiti u projekt Safe stay in Croatia koji je pokrenulo Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske. Tako je i ACI marina Dubrovnik prepoznala inicijativu turističkog sektora te kao važan dio sustava ACI marina osigurala dodatni punkt za testiranje na koronavirus.

Imajući na umu važnost procjepljivanja turističkih djelatnika koji su u neposrednom kontaktu s gostima te važnost nautičkog segmenta za ukupan turistički sektor u Hrvatskoj, ACI se odlučio izaći ususret i svojim zaposlenicima. Tako su i zaposlenici ACI marine Dubrovnik bili među onima koji su se cijepili prvom dozom cjepiva protiv koronavirusa. Cilj je da se do početka turističke sezone cijepi 70% zaposlenika ACI-ja, kako bi marine bile podjednako sigurno mjesto za boravak i odmor, ali i rad više od 300 zaposlenika tvrtki ACI.

Više informacija o punktovima za testiranje te mjerama suzbijanja širenja koronavirusa u ACI marinama diljem Jadrana moguće je naći na službenoj internetskoj stranici aci-marinas.com.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *