U SUBOTU Donatorski dan za Dom za starije osobe Dubrovnik

450

Iz Doma za starije osobe Dubrovnik i Župe sv. Mihajla Lapad uputili su poziv koji prenosimo u cijelosti:

Župa sv. Mihajla Lapad organizira Donatorski dan za Dom za starije osobe Dubrovnik, koji skrbi o 152 korisnika, kojima želimo osigurati dostojanstven boravak u njihovoj zadnjoj životnoj etapi. Zato je u središtu naše akcije čovjek sa svojim neupitnim dostojanstvom, a riječ je o starijim osobama ”prikovanim” uz svoje krevete te je neophodno da isti budu visokokvalitetni kako bismo korisnicima osigurali najbolje što današnja tehnologija  proizvodnje medicinske opreme pruža. Cilj ove akcije je osigurati 50 medicinskih elektromotornih kreveta, madraca i pripadajućih noćnih ormarića.

Stoga vam upućujemo srdačni poziv da dođete na sportske terene Župe sv.  Mihajla u što većem broju s obitelji i prijateljima u subotu 25. studenog  2023. godine s početkom u 11 sati.

Druženje će trajati dugo jer slavimo i svetu Katu te su pozvane sve Kate da proslave imendan sa svojim prijateljicama/prijateljima, jer će se za pjesmu i zabavu pobrinuti naša domaća klapa Ragusavecchia, a imamo i glazbeno iznenađenje iz Šibenika. Bit će to dan za pamćenje na svim razinama humanosti, ljubavi, dobrote, radosti, solidarnosti …

Zato se priprema jedna gastro delicija, koju su rijetki probali, a imati će prilike uz glazbu i druženje uživati u daleko poznatom skradinskom rižotu, koji se priprema najmanje 12 sati uz  najkvalitetnije namirnice odnosno sastojke. Za to će se pobrinuti naši gosti, koji nas dolaze iznenaditi spomenutom delicijom i time doprinijeti uspjehu ove akcije. A mi im uzvratimo  dolaskom.

Prigoda je da svi zajedno kao i uvijek pokažemo dobru volju, i u dobrom društvu svijetu oko sebe pružimo ljubav koju nosimo u sebi.

Donacija- račun:

DOM ZA STARIJE OSOBE DUBROVNIK

Branitelja Dubrovnik 33

OIB: 157957993389

IBAN: HR9323900011100021071

MODEL: HROO

P0ZIV NA BROJ: 15795793389

OPIS: Donacija za medicinska pomagala

 
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *