UDRUGA PORPORELA organizira memorijalni malonogometni turnir

551

Udruga Porporela organizira Memorijalni malonogomentni turnir “Mačak” na  Porporeli,a više informacija su napisali na svojoj Facebook stranici. Tekst prenosimo u cijelosti.

 

-Pozivamo sve drage ljude dobre volje, idući vikend (Subota i nedjelja 19.08 , 20.08 ) da se prijave na Memorijalni malonogometni turnir “Mačak” (na Porporeli) od kojeg ce se sredstva u cijelosti dodijeliti obitelji naseg velikog prijatelja ,nedavno preminulog Robija Vulese ,radi pokrivanja dijela troskova njegovog sprovoda.

Prijave mozete obaviti na šanku Udruge Porporele na Porporeli ili na broj 0922978968.

Igra se 2 na 2 , 200 kuna po ekipi.

Uz turnir u nogometu cemo za ostale pripremiti i turnir u Treseti (100 KN po ekipi) kao i DELUX roštilj (Raznjici od ociscenih kozica i škampi na buzaru ili sa roštilja) za sve one koji nisu u mogucnosti igrajući dati svoj prilog, biti ce i kutija u obliku donacija za roštilj koja isto ide u cijelosti njegovoj familiji …Nagrade ce biti pehari , sponzorske večere i neki drugi sponzorski pokloni.

Nogomet ,ekipa i roštilj su mu i onako bile uz familiju najdraze stvari u zivotu . Pa Vas pozivamo u sto vecem broju da nam se pridružite i malo proveselite.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *