Ususret novogodišnjoj noći gradonačelnik Franković i župan Dobroslavić obišli dežurne službe

470

Ususret novogodišnjoj noći, gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković u pratnji zamjenice Jelke Tepšić, pročelnice Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Marijete Hladilo i pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Dživa Brčića, danas je tradicionalno obišao dežurne službe i njihove djelatnike. Službe su obišli i predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije.

Predstavnici gradske uprave tijekom popodneva i večeri posjetili su Radio Dubrovnik, Centar 112, Hitnu pomoć, Opću bolnicu Dubrovnik, Plov put, Gorsku službu spašavanja, Crveni križ, Lučku kapetaniju, Policijsku postaju Dubrovnik, Prometnu policiju i JVP Dubrovački vatrogasci.

Kako bi ulazak u 2020. prošao u najboljem redu, djelatnici dežurnih službi novogodišnju noć provesli su na radnim mjestima brinući o sigurnosti svih građana Dubrovnika i njihovih gostiju. Uz čestitke za nadolazeću Novu godinu i prigodne poklone, gradonačelnik Franković zahvalio im se na predanom radu svaki dan i u svako doba godine. Svima koji će u dežurstvu ispratiti Staru i dočekati 2020. godinu poželio je mirnu novogodišnju noć, bez nereda i intervencija.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *