Franković i Dobroslavić obišli žurne službe uoči novogodišnje noći

639

Župan Nikola Dobroslavić i pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević obišli su s gradonačelnikom Dubrovnika Matom Frankovićem i njegovim suradnicima djelatnike interventnih službi kao i ostalih ustanova koji rade u novogodišnjoj noći.

Tako su župan Dobroslavić i gradonačelnik Franković svoj obilazak započeli na Hrvatskom radiju Dubrovnik, gdje su se osvrnuli na 2022. godinu.

“Godina za nama bila je doista uspješna, posebno nakon dvije godine korona-krize. Naravno, iznimno smo ponosni na otvaranje Pelješkog mosta kojim smo spojili naš jug s ostatkom Hrvatske. U 2022. završili smo šest projekata lučke infrastrukture, otvorili smo Dnevnu bolnicu u Metkoviću i dodatno opremili Opću bolnicu Dubrovnik. Moram spomenuti i sustav navodnjavanja Glog. Posebno bih naglasio i dva projekta koja smo započeli, a to su Centar za gospodarenje otpadom i Centar kompetentnosti u ugostiteljstvu i turizmu”, istaknuo je tom prilikom župan Dobroslavić te najavio i brojne projekte koji će se realizirati u 2023. godini.

Župan i gradonačelnik sa suradnicima potom su posjetili Zavod za hitnu medicinu, Opću bolnicu Dubrovnik, HGSS, Službu 112 i Plovput te Crveni križ i Kapetaniju, a obilazak je završen posjetom Policijskoj postaji Dubrovnik i Postaji prometne policije te JVP Dubrovački vatrogasci.

Gradonačelnik Franković zahvalio im se na predanom radu svaki dan i u svako doba godine. Svima koji će u dežurstvu ispratiti Staru i dočekati 2023. godinu poželio je mirnu novogodišnju noć, bez nereda i intervencija.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *