Vatrogasci se opraštaju od svog kolege: ‘Goran je bio prijatelj, ostavio je trag, širio pozitivu…’

1390

Hrvatska vatrogasna zajednica objavila je u ranim jutarnjim satima u ponedjeljak kako je prilikom obavljanja dužnosti smrtno stradao vatrogasac Goran Komlenac (42).

Tragično stradali 42-godišnji vatrogasac je bio pripadnik postrojbe JVP Dubrovački vatrogasci koja je sudjelovala u spašavanju kuća u selu Ljubač, a potom gašenju guste borove šume na predjelu prema Orašcu i Zatonu.

Od kolege se opraštaju vatrogasci diljem Hrvatske.

‘Bio je više od kolege, bio je prijatelj’

– Goran Komlenac nam je bio i više od kolege, on je bio prijatelj koji je radio dolazio u Veliku Goricu na Firecombat natjecanje u organizaciji naše postrojbe. U svakom je dolasku u Veliku Goricu ostavio trag, produbio je prijateljstvo i svojom vedrinom širio smijeh i pozitivno ozračje – napisali su iz JVP Velika Gorica i izrazili sućut obitelji, prijateljima i kolegama iz JVP Dubrovački vatrogasci te DVD-a Orašac.

– Neka mu je laka ova naša hrvatska zemlja koju je do posljednjeg daha štitio – napisali su na društvenim mrežama iz DVD-a Supetar.

– “Navik on živi ki zgine pošteno” a nema “poštenijeg” od branjenja svoje zemlje. Gorane odmori se, mi nastavljamo dalje – napisali su iz Vatrogasne postrojbe Zagreb na Facebooku.

Sućut su izrazili i brojne druge postrojbe, JVP Split, DVD Šibenik, DVD Ogulin, DVD Bale, Vatrogasna zajednica Svete Nedelje, DVD Našice i brojni drugi.

‘Ovo nam se nikada nije dogodilo’

Tragediju su za 24sata komentirali iz JVP-a Dubrovački vatrogasci.

– Mi smo bili sretni što smo obranili kuće, a onda smo izgubili kolegu. To nam se još nikad nije dogodilo. Najgore što se moglo desiti se dogodilo, a vatra će se ugasiti – kratko su prokomentirali tužnu vijest.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *