Večer duhovne tematike u Saloči od zrcala

230

Sinoć se u Saloči od zrcala u sklopu manifestacije Mili Grade ponositi“ održala večer duhovne tematike, a sve u organizaciji udruge 3D+UPIOU koja je proslavila vrlo uspješnu prvu godinu postojanja.

Na početku večeri prvo je puštena himna udruge „Libertas“ u izvedbi suradnika udruge Darija Plevnika iz Osijeka. Nakon obraćanja predsjednice Marijane Kohn Dedović krenuo je program koji je vodila glumica Izmira Brautović.

Uz sve prispjele radove koji su predstavljeni od pjesnika ( Sandra Petrž, Josip Horvat Macado, Damir Maras, Džehva Havić, Edin Šarić, Kristina Koren) prikazan je i video fotografa Branke Mumalo, Orsata Stražičića i Marijane Kohn Dedović.

Svoje stihove su čitali pjesnici Mira Orlić i Miho Đanović.

Kao pjesnici po prvi put predstavili su se Ljerka Capurso te mlada Rea Lucia Žuvela iz Dubrovnika.

U glazbenom programu je nastupao gospar Marko Majkovica i naša mlada nada Sara Helena Gorinjac te su se prikazala dva pobjednička videa tekstopisca Franke Fani Kohn „Vilo ti“ i „Fala“  sa korčulanskog Marko Polo festivala.

Moramo istaknuti kako se prisutnima sa svojim stihovima obratio naš specijalni gost gospar Ante Nadomir Tadić Šutra iz kraljevskoga grada Knina.

Na kraju su se podijelile zahvalnice svim prisutnima, te je u holu Saloče održan i prigodni tratamenat.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *