VELIKO POJAČANJE U TRENERSKOM KADRU John Dutton pridružuje se Dubrovnik Sharksima

185

”Odlične vijesti stižu nam iz tabora Sharksa! Naime, idućih mjesec dana te na prvom nadolazećem turniru, ekipi će se pridružiti trener John Dutton.

John je svoju karijeru započeo igrajući u srednjoj školi Fallbrook Union High School, a za vrijeme obrazovanja na fakultetu, igrao je za renomiranu ekipu Texas Longhorns-a, te se kasnije prebacio na sveučilište u Nevadi te igrao za njihovu momčad Wolf pack. S njima je osvojio 2 Big West konferencijska naslova i Las Vegas Bowl 1996. Bio je dvaput izabran za najboljeg napadačkog igrača te iste konferencije te u All pro momčadi 1996. i 1997.

U profesionalnoj karijeri, bio je dio NFL momčadi poput Miami Dolphinsa u eri velikog Dan Marina, Atlanta Falconsa i Cleveland Brownsa, da bi nakon ozljede gležnja karijeru nastavio u Arena Football ligi. Tu je od 2000. do 2013. bio dio par momčadi poput San Jose SaberCatsa, Colorado Crusha, Cleveland Gladiatorsa i drugih. Opet je nizao nagrade poput MVP-a lige te je dvaputa bio prvak Arena lige. 

John će preuzeti ulogu koordinatora napada i pozicijskog trenera za hvatače te quarterbackove, za vrijeme svog boravka sa Sharksima.

Ukoliko imate pitanja o našem klubu, radu ili treninzima dostupni smo za sve informacije putem inboxa Facebook ili instagram stranice, na mobitele  0915209786, 0992223232 te putem emaila: info@dubrovniksharks.hr ”-priopćili su iz ovog dubrovačkog kluba.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *