‘VRATIMO DJECU NA IGRALIŠTA’ Pavela organizira treći po redu događaj za najmlađe

502

Nakon dva uspješna događaja pod nazivom ‘Vratimo djecu na igrališta’, Denis Pavela iz Udruge ‘Sigurnost u prometu’, poziva svu djecu Županije od I. do III. razreda da se prijave za treće po redu druženje i dobru zabavu. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Dragi roditelji, draga djeco i prijatelji, kako smo i obećali ovim putem Vas obavještavamo da se nastavlja događaj pod nazivom “Vratimo djecu na igrališta” i to prvi put s posebnim osjecajima na NUNCIJATI!.Cilj natjecanja je uz onaj edukativni dio kako se odgovorno ponašati u prometu sa biciklom, vratiti djecu u njihovo prirodno okuženje, a to su dječja igrališta, vršnjačko druženje kao što je to slučaj bio u prošlosti. Samom natjecanju mogu pristupiti učenici svih škola sa područja Grada i okolice kao što je to bio slučaj i prije i to od I. do III. razreda Osnovnih škola.

Ono što je posebno u ovom događanju je to da je natjecanje organizirano na igralištu “Nuncijata”, te će najboljima nagrade, medalje i pehare uručiti naljbolji vratar svijeta, svjetski prvak i reprezentativac Hrvatske vaterpolske reprezentacije MARKO BIJAČ kao i naš proslavljeni paraolimpijac MiHOVIL ŠPANJA! Uz gore navedeno natjecanje, pozivamo i svu ostalu djecu i građane da se odazovu na
natjecanje, dovedu najmlađe na vršnjačko druženje, uz puno glazbe, druženja na otvorenom , dječjeg smijeha i igre….

S obzirom na prijašnja događanja , veliki broj zainteresiranih, te da se očekuje spektakl u subotnje predvečerje za naše najmanje uz sve gore navedenoga i posebnog gosta, prijave traju do 02.9.2017.godine, te se djeca mogu prijaviti putem inboxa ove stranice Sigurnost u prometu Dubrovnik, mail dpavela@gmail.com!

Za sve koji nemaju bicikl neka prijave dijete te će se na mjestu natjecanja bicikl moći koristit od drugih! ZA NAŠU DJECU”

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *