Za 10 dana minus 14 kila: Trebate samo jedan sastojak

464

Jednostavna, ali i učinkovita dijeta koju vrijedi isprobati svodi se na to da svakog jutra prije doručka pijete određenu količinu limunovog soka pomiješanog s vodom. Limun dijeta zapravo je plan za čišćenje organizma, a u svega 14 dana trebali bi izvršiti detoksikaciju i izgubiti i do deset kilograma.

Plan dijete:

Prvi dan pijete sok od limuna pomiješan s čašom vode. Drugi dan dva limuna s dvije čaše vode, a treći pak tri limuna s tri čaše vode. Četvrtoga dana pijete sok od četiri limuna s četiri čaše vode, a peti dan kombinirate pet limuna s pet čaša vode. Šest limuna sa šest čaša vode pije se šestoga dana, dok sedmi dan pijete sok od tri limuna s deset čaša vode u kojeg treba dodati žlicu meda te konzumirati tijekom cijeloga dana.

Osmi dan pije se sok od šest limuna sa šest čaša vode, a idući dan u pet iscijeđenih limuna stavljate pet čaša vode. Deseti dan na redu su četiri limuna u četiri čaše vode, a 11. dana tri limuna i tri čaše vode. Narednog dana u sok od dva limuna dodajete dvije čaše vode, a 13. dan u samo jedan limun jednu čašu vode. Četrnaestog dana ponovite proces od sedmog dana.

dnevno.hr

Komentari


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *