“Zabranite zločinačku crvenu zvijezdu petokraku, a ne sveti pozdrav”

592

Udruga 9. bojne HOS-a koja je 10. travnja u Splitu obilježila 30 obljetnicu osnutka, točno na dan proglašenja NDH, objavila je priopćenje u kojem se traži lustracija i zabrana zvijezde petokrake.

Osim toga, pozvali su sve domoljube da ne odlaze iz Hrvatske.

“Zabranite zločinačku crvenu zvijezdu petokraku, a ne sveti pozdrav Za dom spremni. To je naša poruka svim saborskim zastupnicima, a posebno našim suborcima, hrvatskim braniteljima koji su danas u Saboru”, priopćili su iz Udruge i nadodali kako Hrvatskoj treba lustracija.

“Zakoni protiv Boga”

Lustracija Hrvatskoj treba lustracija kako “na vlasti ne bi više bili oni koji donose zakone protiv Boga, obitelji, crkve, domovine i morala”, smatraju u Udruzi.

Obrušili su se vlast poručivši kako nitko od njih nije bio u ratu.

“Hrvatskom stvarno vladaju oni koji nikad nisu željeli slobodnu i samostalnu Hrvatsku. Predsjednik države, Vlade i Sabora su se skrivali po europskim uredima dok su dragovoljci HOS-a ginuli na ratištima”, naveli su u priopćenju.

“Neće oprostiti što smo srušili Jugoslaviju”

U ovoj Udruzi tumače kako “Hrvatskom stvarno vladaju oni koji nikad nisu željeli slobodnu i samostalnu Hrvatsku” i “koji nam nikad neće oprostiti što smo srušili njihovu Jugoslaviju” te su pritom spomenuli Milorada Pupovca i Vojislava Stanimirovića. To su, kažu, i mnogi dezerteri i protivnici hrvatske nezavisnosti koji su na funkcijama umjesto hrvatskih branitelja.

Poručili su svim domoljubima da ne sele iz Hrvatske i da Domovinu ne predaju onima koji je ne vole, pljačkaju i ponižavaju, donosi Dnevno.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *