Zabranjeno Pušenje u Dubrovniku

174

U godini kada se obilježava 35 godina od kultnog albuma prvijenca „Das ist Walter“, dugovječna rock institucija Zabranjeno pušenje svoje će najbolje rock hitove, u predivnom ambijentu kampa Solitudo, izvoditi 5. srpnja 2019. godine.

Zabranjeno Pušenje sarajevski je rock sastav nastao kao klasičan “garage” bend sastavljen od klinaca koji su zajedno išli u sarajevsku II gimnaziju i dijelili istu ulicu, legendarnu “Ulicu Fuada Midžića” u sarajevskom kvartu Koševo. Do sada su izdali 11 albuma. Ovom će prilikom promovirati posljednji od njih, „Šok i nevjerica“, koji donosi 14 novih pjesama, a videospotove su snimili za pjesme „Nova godina“ i bolno aktualnu „Irsku“. Bend čine pjevač i gitarist Davor Sučić, dugogodišnji bubnjar skupine Branko Trajkov, gitarist Toni Lović, basist Dejan Orešković, violinist i klavijaturist Robert Boldižar, te saksofonistica i flautistica Lana Škrgatić, jedina članica.

Zabranjeno Pušenje će ovim dubrovačkim koncertom još jednom podsjetiti sve uzraste zašto su baš oni jedan od omiljenih rock bendova.

Pridružite nam se i uživajte u koncertu jer Zabranjeno pušenje, u još boljoj formi nego ikad, priprema spektakl za pamćenje, pozivaju organizatori.

Ulaznice za koncert Zabranjenog Pušenja u Dubrovniku 5.7. su u prodaji u svim Valamar hotelima i kampu Solitudo i online na https://www.valamar-experience.com/hr/dozivljaj/nocni-zivot-zabava
Ulaznice koštaju u pretprodaji 80,00kn, a na dan koncerta 100,00 kn.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *