Zamjenica Tepšić primila mladu ekipu Taekwondo kluba Shark

253

Zamjenica  gradonačelnika Jelka Tepšić primila je jučer u Velikoj vijećnici mladu ekipu Taekwondo kluba Shark povodom osvajanja odličja na Prvenstvu Hrvatske koje se održalo u Slavonskom Brodu.

Prijemu su također nazočile i trenerice dubrovačkog Taekwondo kluba Shark, Sanja Rosandić i Darija Margeta.

Naime, klub Shark predstavljalo je dvadeset natjecatelja koji su osvojili jedanaest zlatnih, četrnaest drugih i sedamnaest trećih mjesta u kategoriji borba i forma.  Njihov je uspjeh zaokružen osvojenim trećim ekipnim mjestom zbog sjajnih rezultata postignutih na ovom natjecanju.

Zamjenica Tepšić u ovoj je prigodi uputila iskrene čestitke mladoj ekipi i njihovim trenericama na ostvarenim sportskim postignućima u Slavonskom Brodu.

„Zaista ovaj uspjeh još jednom dokazuje vaš talent i volju za postizanje najsjajnijih odličja. Sigurna sam kako velike zasluge za ovakav rezultat idu i vašim trenericama koje vas kontinuirano prate i podržavaju kako biste naš grad predstavili u najboljem svjetlu. Moram kazati kako je 2021. godina obilježena izvanrednim uspjesima za dubrovačke sportaše, a još jedan u nizu je i ovaj vaš i to je ono što nas čini ponosnima“, istaknula je zamjenica.

Trenerica Rosandić ovom je prilikom upoznala zamjenicu s dosadašnjim radom, uvjetima treniranja i natjecanjima koji će uslijediti, iskazavši pritom zadovoljstvo zbog današnjeg prijema i prepoznavanja rezultata mladih natjecatelja.

Na samom kraju, zamjenica Tepšić dodala je kako će Grad Dubrovnik biti potpora Taekwondo klubu Shark koji ima izniman potencijal za buduća vremena.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *