Zamjenik župana Cebalo na otvaranju Dubrovnik EXPO-a 22

202

U Hotelu Rixos Premium u Dubrovniku svečano je otvoren Dubrovnik EXPO 22,  događaj koji promovira obrazovanje te okuplja gospodarstvenike, visokoobrazovne institucije, centre izvrsnosti i ostale institucije koje se predstavljaju mladima s područja Dubrovačko-neretvanske županije, ali i cijele Hrvatske te susjednih zemalja.

Okupljenima na svečanom otvaranju u ime Dubrovačko-neretvanske županije obratio se zamjenik župana Joško Cebalo.

‘Nakon zaista uspješne prve smotre koja je održana prošle godine, lijepo je vidjeti da je ovaj događaj napredovao, i u pogledu broja izlagača, ali posebno broja mladih ljudi koji će posjetiti Dubrovnik i posjetiti Dubrovnik EXPO. Koristim ovu priliku kako bih zahvalio i svim visokoobrazovnim ustanovama, centrima izvrsnosti, gospodarstvenicima i svim institucijama koje su se uključile u ovo događanje’, istaknuo je, između ostaloga, zamjenik Cebalo.

Okupljenima su se obratili i potpredsjednica Europske komisije za demografiju i demokraciju Dubravka Šuica, predsjednik Gradskog vijeća Grada Dubrovnika Marko Potrebica, voditeljica Ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj Violeta Simeonova Staničić, ispred Hotela Rixos Premium Dubrovnik Ayhan Basci te predsjednik Centra za karijere mladih Dubrovnik Marko Žmirak.

Po završetku svečanog otvaranja, organiziran je obilazak izložbenih štandova. Tijekom tri dana događanja, Dubrovnik EXPO posjetit će više od 3500 sudionika.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *