ZASTUPNICI S JUGA: Evo kako Sanja Putica i Nikola Grmoja provode godišnji odmor

442

Netko se ljeti ubije od posla da bi imao što mirniju zimu, a netko poput učitelja i profesora ljeti kad je najljepše odlazi na godišnji odmor.

No osim, njih na godišnjem odmoru su i naši političari, točnije saborski zastupnici koji do kraja kolovoza mogu u potpunosti uživati u ljetu, moru i svim ljetnim radostima koje ono nosi. 
Kontaktirali smo saborske zastupnike iz naše županije i pitali ih kako provode godišnji odmor.

Sanja Putica (HDZ) odlučila je godišnji odmor provesti kod kuće sa svojim najmilijima. 
– Najviše se družim s djecom te prijateljima koje ne stignem vidjeti tijekom radne godine zbog obveza u Zagrebu, ali i s ljudima koji me često kontaktiraju. Uglavnom godišnji provodim s našim sugrađanima. Malo kupanje, malo druženje. Ništa spektakularno,većinom sam u krugu Grada i Konavala – rekla nam je vidno raspoložena Putica. 

Za Nikolu Grmoju (MOST) ostatak godišnjeg će proći u odmaranju.
– Nisam se previše odmarao, bio sam i na Pelješcu s obitelji. No, taman kad sam trebao počet radit po terenu dogodio se iznenadan posjet bolnici u kojoj sam proveo četiri dana. Danas sam izašao. Sve je u redu, nije ništa ozbiljno, ali ipak ću ostatak godišnjeg provesti odmarajući se i vraćajući snagu – kazao je Grmoja.

Pokušali smo stupiti u kontakt i s Božo Petrovom (MOST) te Branko Bačićem (HDZ) no od njih ni traga ni glasa, pa se nadamo da godišnji odmor iskorištavaju najbolje što mogu u krugu najbližih.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *