Župan posjetio vaterpolske kadetske prvake Hrvatske KPK Korčula

440

Župan Nikola Dobroslavić je jučer, zajedno sa zamjenikom Joškom Cebalom te u pratnji korčulanskog gradonačelnika Andrije Fabrisa, na gradskom bazenu “Gojko Arneri” u Korčuli posjetio kadetske prvake Hrvatske – vaterpoliste KPK Korčula.

Župan je kadetima čestitao na ovom velikom uspjehu, kazavši kako je to još jedan dokaz da smo županija vaterpola: “Čestitam vam od srca na ovom trofeju, ali čestitam i vašim roditeljima i vašim trenerima. Ovo je vaš zajednički uspjeh, jer velike stvari uvijek dolaze kada se zajedno uporno radi na njima.”

Župan je dodao i kako je naslov prvaka Hrvatske KPK Korčula još jedan dokaz da je novi objekt prekrasnog bazena “Gojko Arneri” u potpunosti ispunio svoju svrhu, jer najvažnije je poticati mlade da se bave sportom.

“Korčula je oduvijek bila grad vodenih športova i drago mi je da ste to sada i dokazali pa tako sada u vrhu kao najbolja vaterpolska županija RH uz Juga ponovno imamo i Korčulane”, zaključio je Župan te mladim kadetima uručio prigodne poklone.

Mladim kadetima i njihovim trenerima se obratio i korčulanski gradonačelnik Andrija Fabris, pri čemu je najavio nove projekte kojima će poboljšati uvjete za treniranje vaterpola i ostalih vodenih športova.

Predsjednik KPK Korčula Mario Sardelić zahvalio je na prepoznavanju ovog velikog uspjeha, istaknuvši kako je to svakako dodatni poticaj za nastavak rada i postizanje novih, još boljih rezultata. Istaknuo je i kako je ponosan što je na ovom prvenstvu, već treću godinu zaredom, najbolji igrač i najbolji strijelac bio njihov igrač Toni Mozara, ali i da je najbolji golman prvenstva upravo igrač KPK Korčula Robert Fiorenini. “Naravno, uspjeh dugujemo i trenerima Lovoru Lozici i Emilu Nikoliću, ali i roditeljima koji su tu trajna podrška”, kazao je Sardelić.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *