Adventure Dubrovnik drugu godinu zaredom nagrađen sa jednim od najprestižnijih svjetskih priznanja u turizmu

420

Adventure Dubrovnik drugu godinu zaredom nagrađen sa jednim od najprestižnijih svjetskih priznanja u turizmu.

Dva izleta Adventure Dubrovnika su nagrađena 2021 Tripadvisor Travelers’ Choice™ Best of the Best Awards, u kategorijama:

Top Overall Experiences – Europe (gdje smo rangirani 12-ti)

Top Water Adventures – World (gdje smo rangirani 14-ti)

Na Europskom kontinentu izlet je rangiran za najbolji izlet kajakom u konkurenciji među svim izletima kajakom u Europi.

– Nakon što nam je prošle godine dodijeljeno priznanje 2020 Best of the Best Awards, ove godine nismo vjerovali da je moguće da se drugu godinu zaredom nađemo među dobitnicima jednog od najprestižnijih svjetskih priznanja u turizmu.  Ove godine u konkurenciji sa skoro 400.000 drugih aktivnosti. Zahvalni smo i ponosni na čast koja nam je ukazana, kažu iz Adventure Dubrovnika.

Prema Tripadvisoru izlet je prošle godine Hrvatsku istaknuo za broj 1 kajaking destinaciju na svijetu, dok ove godine naš izlet ističe Hrvatsku za broj 1 kajaking destinaciju u Europi.

Tripadvisor je najveća svjetska turistička online platforma sa skoro 400.000 različitih aktivnosti koje se natječu u ponudi, te je Tripadvisor Best of the Best awards je jedno od najprestižnijih svjetskih priznanja u domeni turizma.

– Drago nam je da ove nagrade dolaze u Dubrovnik i u Hrvatsku, tim više jer su među ostalim nagrađenima izleti i aktivnosti iz djelova svijeta koji nisu bilo toliko pogođeni restrikcijama vezanim uz pandemiju kao mi ovdje. Zahvalni smo institucijama Grada Dubrovnika i ostalih koji su pridonijeli da se ovdje smiri situacija uz pandemiju covida-19. Naš cijeli tim je presretan što ponovno vidimo plodove našeg rada istaknute na globalnoj razini i veselimo se što možemo i dalje dijeliti našu prekrasnu destinaciju sa posjetiteljima. Još jednom puno ljubavi i veliko hvala našem divnom i vrijednom timu i našim gostima bez kojih ovo ne bi bilo moguće, poručili su iz Adventure Dubrovnika

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *