AMIR BAŠIĆ: Angažirali smo odvjetnika, ako ne bude pomaka do 1. listopada tužit ćemo HEP!

1305

U kolovozu smo prvi objavili tekst o obitelji Bašić koja godinama živi bez električne energije, iako su platili HEP-u iznos od 44 000 kuna, o čemu možete čitati ovdje. O razvoju situacije, izvijestio nas je Amir Bašić:

-Napišite kako gradonačelnikova obećanja ne drže vodu! Najavili smo se prošli tjedan kod njega, ali očito institucijama nije hitno, pa nikuda ne žure. Gospodin Mataga, direktor Elektrojuga, naklapa i buba neke cifre, nema ni troškovnik za priključak! Angažirali smo odvjetnika i čekamo pomak do 1. listopada. Ako ga ne bude do tada, pokrećemo tužbu protiv HEP-a i više nećemo čekati ni sekunde! Tužit ćemo ih za iznos od 44 tisuće kuna s kamatama, tražit ćemo naplatu sve psihičke i fizičke boli koje proživljava godinama naša obitelj. Gospodin Mataga sjedi na mjestu koje nije za njega, a nema ni ljudskosti da uvidi tuđu bol. Pomozite nam, trudite se jedino vi mediji, kad nitko drugi neće! Hvala vam jer ste nam odmah na početku pomogli, kaže nam Bašić, koji je izgubio strpljenje u borbi s institucijama.

-Grad ne može financirati izgradnju trafostanice, tko može i koji je razlog? Milijun i pol kuna, kabel, deset stupova, pa ne bi da je zgrada od deset katova! Priključak je moguć s Pobrežja. Mi nismo suglasni da se naše pare davaju u tu svrhu, plaćamo priključak, a ne nekakve izmišljotine! Trafostanica za jednu kuću? Izvlaštenje zemlje za jednu kuću? Nisu nas obavijestili da nam treba trafostanica dok nije sve izašlo u javnost. Rečeno nam je: Dobit ćete struju danas-sutra i o ničemu nismo ništa znali dok nisu o svemu progovorili mediji.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *