Atraktivni popust u Festivalskoj suvenirnici

163

Povodom prve ovogodišnje dramske premijere, Dubrovačke ljetne igre omogućuju popust od 30% na ovoljetne burse i majice u suvenirnici u Festivalskoj palači na adresi Od Sigurate 1. Popust će biti dostupan za vrijeme prikazivanja Michelangela od 27. do 31. srpnja.

U ponudi festivalske suvenirnice su muške, ženske i dječje majice kratkih rukava te platnene torbe koje su sada 30 % niže cijene. Vizuale 69. Igara obilježavaju jarke boje koje su prisutne i na suvenirima uključenima u ovu akcijsku prodaju. Majicama i torbama vedrih boja svi mogu pronositi festivalski duh tijekom ljetnih mjeseci, ali i dalje. Radno vrijeme suvenirnice je svaki dan (uključujući i vikend) od 9.00 do 21.30.

Ovogodišnju majicu ili bursu može se prošetati i na otok Lokrum budući da se ovom akcijom atraktivnog popusta osobito najavljuje prvi premijerni dramski naslov 69. Dubrovačkih ljetnih igara Michelangelo Sebastijana Horvata i Milana Markovića Matthisa po drami Michelangelo Buonarroti Miroslava Krleže, u režiji Sebastijana Horvata. Igre pripremaju ovu predstavu u koprodukciji s Hrvatskim narodnim kazalištem Ivana pl. Zajca Rijeka, a premijera pod pokroviteljstvom Hrvatske elektroprivrede bit će sutra, u petak 27. srpnja na ruševinama benediktinskog samostana na Lokrumu. Vrijedi napomenuti kako se u festivalskoj suvenirnici ujedno mogu kupiti ulaznice i za druge festivalske programe na koje svi stanovnici Dubrovačko-neretvanske županije također ostvaruju popust od 30%.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *