CRO LinkedIn Meet Up u Dubrovniku

192

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije Vas poziva da nam se pridružite u petak, 24. rujna u novootvorenom pubu Gaffe 2 (bivši Exit, Boškovićeva ul. 4) na dubrovačkom „CRO LinkedIn Meet Up-u“, događanju koje okuplja istaknute članove poslovne zajednice naše županije s ciljem umrežavanja i razmjene iskustava.

Unatoč globalnoj prilagodbi na online rad, sve više raste potrebna za osobnim susretima. S tim ciljem, Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije pridružio se inicijativi hrvatske LinkedIn zajednice u organizaciji događanja koje je već održano u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Čakovcu i Splitu, a najavljeno je  i u drugim gradovima Hrvatske i regije.

Online rad i komuniciranje postalo je „novo normalno“ u cijelom svijetu, pa tako i poslovnom. LinkedIn je, kao jedina poslovna društvena mreža, u periodu od siječnja do listopada 2020. zabilježio čak 715,25 milijuna novih članova. Prema istraživanju provedenom u zadnjem kvartalu 2020, aktivnost na toj mreži porasla je za 31% u odnosu na predpandemijsko vrijeme.

Zašto koristiti LinkedIn, na koji način razvijati osobni brend, tražiti posao, zaposlenike, investitore, sve su to teme koje će nam ukratko predstaviti naši panelisti:

  • Barbara Lončarić Lučić, suvlasnica agencije Adriatic Seachange,
  • Mark Thomas, novinar i urednik The Dubrovnik Timesa,
  • Vedran Tršić, član uprave i direktor hotela Pucić Palace.

Ukoliko želite sudjelovati, molimo da izvršite prijavu putem poveznice.

Veselimo se susretu!

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *