DETALJI MILIJUNSKE KRAĐE Ovo su lopovi koji su pokrali nekretnine i novac pokojnog Damjana Farca s Lopuda

255

Dubrovački dnevnik

U oazu mira, otok Lopud proteklih mjeseci unio se nemir. Jad, tuga i nevjerica. Da postoji osoba koja smjera napraviti nešto nažao njihovom susjedu Damjanu Farcu – Dabu, znali su svi mještani. Kod njega je godinama dolazila žena upitnih moralnih vrijednosti, žena koja ga je na sve moguće načine željela opljačkati i prisvojiti ono što je godinama svojim radom stjecao i dobio u nasljedstvo.  Dubrovački dnevnik donosi detalje filmskog scenarija milijunske pljačke u režiji dvojca koji je trenutno u pritvoru.

Farac je u svibnju ove godine preminuo od posljedica moždanog udara, drugog po redu. Prije smrti, shvativši kako je bezočno opljačkan i prevaren, prijavio je svoju dugogodišnju gošću Stanku Vitlov. Još više mu je zdravlju odmogla smrt dugogodišnje partnerice Marije Mihaljević Svetac. Govore nam mještani kako mu je ona bila sve i kako je upravo ona bila ta koja je sve trebala naslijediti poslije njegove smrti.

Ljubiteljica Bujanca, manipulira slikama apartmana za iznajmljivanje

Stanka Vitlov je osoba koja je godinama dolazila u Damjana Farca, osebujna je persona, obožava Tomislava Karamarka, Velimira Bujanca, Plenković joj nije baš sjeo. Vidi se sve to iz njenih objava na Facebooku. Promovira i svoje apartmane u Zadru, a na stranicama gdje afitava u Zadru stavila je fotografiju svoje žrtve Damjana Farca kako čisti ribarsku mrežu  s njenim suprugom na Lopudu, krivo navodeći svoje goste kako se radi o objektu u Zadru. 

Cijeli članak pročitajte na Dubrovačkom dnevniku

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *