Dobroslavić primio zlatne Europske vaterpolske veterane

162

Župan Nikola Dobroslavić primio je danas Dubrovačke veterane koji su, u Italiji, na Europskom prvenstvu veterana u vaterpolu osvojili zlato.

“Na natjecanju je sudjelovalo 55 veteranskih momčadi. Za medalje u kategoriji ‘plus 50’ borilo se 14 sastava, a utakmice su se igrale svaki dan” – istaknuo je trener Veterana Goran Turajlić dodavši da je ovo 13. medalja na značajnim natjecanjima, no prvi put su Dubrovački veterani prvaci Europe.

“Dubrovnik tradicionalno ima izvrsne vaterpoliste. Potvrda toj tvrdnji je naša petorka u zlatnoj Hrvatskoj vaterpolskoj reprezentaciji, ali i ovo vaše europsko zlato” – rekao je župan Dobroslavić i uz sportski dio natjecanja naglasio kako, svojim uspjesima, Dubrovački veterani već godinama promoviraju Hrvatsku i Dubrovačko-neretvansku županiju.

Na prijemu su, uz župana Dobroslavića, bili i zamjenik župana Joško Cebalo, privremena pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport Ana Čeović i pročelnica Upravnog odjela za poslove Župana i Županijske skupštine Žaklina Marević.

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *