Dubrovački borac Karlo Caput nokautirao Ukrajinca u šestoj sekundi borbe!

453

Neporaženi borac iz dubrovačkog “Gladiatora”, Karlo Caput, nastavlja svoj profesionalni niz najvećom pobjedom svoje karijere. Višestruko iskusnijeg ukrajinskog borca, Renata Lyatifova, nokautirao je u šestoj sekundi danas održane borbe u Jalti.

U pitanju je bio event imena “Crime Rush”, a Caput je protiv sebe imao Renata Lyatifova, domaćeg borca koji je u ovu borbu ušao sa “scoreom” 34-23, ali i s nizom od četiri pobjede. Karlo je po prvi put nastupio na nekom eventu izvan regije, ali nije imao straha niti pretjeranog respekta prema svom protivniku. Zapravo, dogodilo se nešto potpuno suprotno.

25-godišnji Caput je pristupio borbi maksimalno fokusiran i spreman u svakom trenutku svog protivnika pogoditi bombom koja bi i završila borbu. Vodio se činjenicom kako je Ukrajinac, unatoč velikom iskustvu, ipak 11 puta u karijeri nokautiran pa mu je odlučio priuštiti i 12. nokaut. U tome je uspio, no Lyatifov ovako sigurno nikada nije bio završen. Zapravo, možemo reći da je završen dva puta.

Naime, prvo ga je Caput fenomenalno fintirao i pogodio desnicom točno u bradu, a onda je Ukrajinac nastavio borbu protiv suca, budući da nije bio svjestan kako je sve gotovo. Ovaj ga je uspio primiriti uhvativši ga u giljotinu, da bi onda uletjeli njegovi timski kolege, koji su ga odvojili i objasnili mu što se dogodilo. Karlo ovime samo nastavlja potvrđivati svoj potencijal o kojem iz Gladiatora govore samo u superlativima. I ova pobjeda svakako će mu donijeti puno toga, ali prije svega bi trebala neku novu priliku u državama gdje se MMA cijeni i prati ipak više nego kod nas.

OVDJE pogledajte kako je Karlo ostvario svoju najveću pobjedu u karijeri, na kojoj mu od sveg srca čestitamo!

fightsite.hr

 
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *