Dubrovački branitelj o “mrziteljima zastave i nogometnoj reprezentaciji”

276

” A sad bez zajebancije. Ovo je dan koji će svakako biti upisan u našu povijest. Ogroman uspjeh je biti među četiri najbolje nogometne reprezentacije svijeta, pogotovo uz svu negativnu klimu koja se prošlih par mjeseci stvarala oko reprezentacije. Mediji, onaj šupak Puhovski, razni drugi jebači rumene kadulje te mrzitelji naše a štovatelji protivničkih zastava, svi su oni zdušno navijali protiv Hrvatske. To su oni koji se, jelte, ne mogu veseliti dok ljudi kopaju po kontejnerima, gorivo poskupljuje, obitelji se deložira…., ali dosad su, da bi spriječili navedeno, poduzeli ništa. Čekaju valjda da mi izgubimo pa će to oni tek onda.

Meni je ovih skoro mjesec dana svjetskog prvenstva rame uz rame s deblokadom Dubrovnika, Olujom, povratkom Hrvata u Vukovar, ali ipak ispod onih dana kada su se rađala moja djeca. Svi su me ti dani učinili sretnim, rođenje djece najsretnijim čovjekom na svijetu, a sam Bog zna koliko sam se u životu napatio, koliko puta bio na rubu, koliko noći probdio, koliko suza isplakao, koliko puta Boga molio da me pogleda barem na kratko. I pred deložacijom sam ali mi ne pada na pamet ovih dana jebat cijelu naciju u zdrav mozak zbog toga što se meni nešto ne sviđa. Ovoj naciji treba malo veselja pa ne znam odakle bilo kome pravo to nam kvariti i uskraćivati.

Puhovski se pita zašto reprezentativci za vrijeme himne drže ruku na srcu. A đe je držat čovjekoliki orangutane? Pa ne svira Hej slaveni da je drže na šupku.

Kako god večeras završilo ja sam ponosan na ovu ekipu koja nam je barem za kratko vratila osmijehe na lica, a ako ispadnemo pa vidim da se neko tome veseli – brišem ga iz virtualnog i stvarnog života pa da mi je najrođeniji.” napisao je na svom Facebook profilu dubrovački branitelj Braco Elezović

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *