EKSKLUZIVNO! VIDEO/LJERKA TIKVICA: Moja su mi djeca važnija od bilo kakve politike! Ne mogu vjerovati da me proziva gradonačelnik moga grada!

5873

Danas je dubrovački gradonačelnik Mato Franković održao konferenciju za medije na temu “Korištenja malodobne djece u političke svrhe”,zbog dokumenta koji je kolao društvenim mrežama o ispisu djeteta iz Dječjih vrtića Dubrovnik zbog iznosa od 431 kune.
Na konferenciji je Franković prozvao političkog oponenta Andra Vlahušića i nazvao ga jadnikom i nečim “nedopustivim u političkom životu”, sve ocijenio političkim spinom te spomenuo ime majke Ljerke Tikvice, jer se gospođa nalazi na listi platforme Dubrovnik naš grad na 14. mjestu.

Uznemirena Ljerka Tikvica obratila se našoj redakciji jer je željela iznijeti svoju stranu priče. Trudna majka dvoje djece od koje je jedno s poteškoćama u razvoju kazala je kako je šokirana današnjim izjavama gradonačelnika i kako se referirala na članke koji su izašli po portalima, kampanji HDZ-a o budućim besplatnim vrtićima za djecu. Kazala nam je i kako na pressici nije iznešena sva korespondencija između DV Dubrovnik i nje.

Tikvica je naglasila kako ima puno toga za reći za neke stvari za koje gradonačelnik zna, ali kako neće izlaziti s tim sada, nego kada završe izbori. Poručila je gradonačelniku kako ju je pokopao s ovim istupom i kako vjeruje da ga je strah da ne izađe s tim što proživljava zadnje vrijeme u javnost.

-Neću izaći s time sada, neka pobijedi tko god, a onda ću iznijeti sve javno, a to su strahote.

Mailove korespondencije između Dječjih vrtića Dubrovnik i nje ustupila je našem portalu, a što je još kazala, pogledajte u videu:

 

 

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *