FESTIVAL ORSULA: Za kraj čuveni španjolski glazbenik i pjevač Diego Guerrero

413

Od 28. lipnja svi zaljubljenici glazbe uživali su u izdanjima Festivala Orsula koji je ove godine predstavio  najbolje od suvremenog jazza, bossa nove, flamenco glazbe i drugih glazbenih žanrova.

Organizatori festivala, Rezervat Lokrum i Park Orsula ne kriju zadovoljstvo reakacijama publike na svakom od koncerata.  Ovogodišnji festival Parka Orsula pohodili su mahom svjetski umjetnici, a većina njih po prvi put se susrela i s Dubrovnikom koji ih je opčinio svojom ljepotom, a posebno su izrazili svoje oduševljenje s atraktivnim prostorom Parka Orsula.

Za kraj festivala dolazi nam čuveni španjolski glazbenik i pjevač Diego Guerrero koji s tradicionalnim flamenco stilom i jazzom pomiče granice klasične španjolske muzike. U Dubrovniku će predstaviti svoj novi album “Vengo caminando“, kojeg već sada proglašavaju jedan od najboljih albuma u zadnjih deset godina koji spaja paletu zvučnih boja u kombinaciji s neodoljivom inteligencijom i poznavanjem stilova.

Diego Guerrero je poznat i po svojim jam sessionima u Madridu na kojima se redovito pojavljuju svi relevantni muzičari kojima je flamencom blizak, ali i mlade nade koje dolaze učiti od najboljih.
Ovo je prilika da uživo čujete kako zvuči pravi španjolski flamenco jam session. 

ULAZNICE

za koncert Diega Guerrero stoji 160 kuna. A ista cijena bit će na ulazu, na Orsuli, od 20 sati na dan koncerta.Ulaznice možete pronaći na prodajnim mjestima, Turističkoj agenciji Compass South Adriatic Dubrovnik, na adresi Pera Čingrije 2, u Omladinskom hostelu u Bourbonu (Youth Hostel Dubrovnik- HFHS), na adresi Vinka Sagrestana 3, te na internetskim stranicama:http://orsula-festival.com/kartehttps://www.entrio.hr/events?s=orsula

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *