FESTIVAL ORSULA: U Dubrovnik stiže virtuoz indijske glazbe Dhroeh Nankoe

579

Nakon uspješnog gostovanja u Lazaretima 2011., kada je nastupio u sklopu festivala Treće uho, 15. srpnja u Dubrovnik ponovno dolazi Dhroeh Nankoe; u Park Orsula dolazi sa svojim triom u klasičnoj kombinaciji indijskih instrumenata.
 
Svjetski mediji ga nazivaju virtuozom indijske glazbe, a njegovi tonovi i melodije potiču pravilan način raspoloženja u svakom novom danu.
 
Program se sastoji od mnogih glazbenih blaga, koje podižu vrhunske pjevačke kvalitete Dhroeha i njegovog tria. Dhroeh zna kako postaviti pravu melankoličnu atmosferu u pjesmi, a pozornica parka Orsula je idealno mjesto za to.
 
22. srpnja po prvi puta u Park Orsula organizatori dovode i STAND UP večer!  Sandra Silađev, poznatija kao Dinja, stand up komičarka koja je s ironičnim i duhovitim snimcima postala viralni hit te Damir Nikšić, renomirani multimedijski umjetnik prepoznat po aktualnoj političkoj satiri, nasmijat će vas do suza sa svojim urnebesnim opaskama.
 
https://www.youtube.com/watch?v=0_gjI1bv6ZQ
 
 
Ulaznice možete pronaći na prodajnim mjestima, Turističkoj agenciji Compass South Adriatic Dubrovnik, na adresi Pera Čingrije 2, u Omladinskom hostelu u Bourbonu (Youth Hostel Dubrovnik- HFHS), na adresi Vinka Sagrestana 3 te na internetskim stranicama:
 
http://orsula-festival.com/karte
https://www.entrio.hr/events?s=orsula
 
Ulaznice za sve koncerte  stoje 220 kuna, a ista cijena bit će I na ulazu, na Orsuli, od 20 sati na dan koncerta.
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *