FOTO/Gradonačelnikov tratamenat za novinare

528

Danas je u Hard Rock Caffeu održan prigodan tratamenat i druženje djelatnika gradske uprave i novinara.

Mato Franković zahvalio je dubrovačkim medijima na praćenju rada gradske uprave, gradskih ustanova i poduzeća.

-Nastavljamo vrlo intenzivno s 2024. godinom jer nas očekuje puno novina i puno projekata. Kao što i sami vidite već smo počeli s nizom projekata asfaltiranja i održavanja cestovnih površina. Ulazimo u godinu posvećenu UNESCO-u, imat ćemo niz kulturnih događanja posvećenih našem Gradu, kazao je uvodno Franković.

-Ono što nas sigurno očekuje ove godine je početak radova na novom domu umirovljenika te odluka o dodjeli sredstava za nadogradnju OŠ Mokošica, koja je posljednja škola ostala u dvosmjenskom sustavu rada. Radi se i cesta Tamarić. Što se tiče Aglomeracije, značajan dio radova će završiti u 2024., a prije svega tu mislim na zacjevljenje tunela Srđ, dalje čišćenje kanala odvodnje u povijesnoj jezgri, koji se po prvi puta čiste još od doba Republike. U ovoj godini ćemo završiti postupak javne nabave i potpisati ugovor sa budućim izvođačem na pročistaču otpadnih voda Petka, a to je iznimno bitno.

Gradonačelnik je za kraj zahvalio svima na kvalitetnom i korektnom praćenju rada gradske uprave.

-Hvala što ističete probleme koje građani imaju. Ove godine smo počeli s punom implementacijom participativnog budžetiranja, gdje želimo da direktna demokracija bude ona koja će biti ključna u promjeni svega onoga što se događa u Gradu. hvala vam i želim vama i vašim obiteljima sve najbolje u 2024. godini, a vašim medijskim kućama puno uspjeha.

 
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *