FOTO Hendrick’s Gin predstavio novi okus: Neptunia inspirirana tajnama i moći mora

772

Najneobičniji gin na svijetu sinoć je Dubrovačkim Vrtovima Sunca predstavio svoje novo, specifično i limitirano izdanje. Novi Hendrick’s gin nazvan je po antičkom rimskom bogu mora Neptunu.

-Ovdje večeras radimo premijeru Hendrick’s Neptunia Gina. To je jedan novi izričaj Hendrick’s Gina, inspiriran tajnama i moći mora, pogotovo našeg Jadranskog kojeg smo nekako željeli ukomponirati u ovu cijelu priču. Ovo nam je bila idealna pozicija da produkcijski predstavimo što sve možemo, pokažemo što sve imamo za našu dubrovačku publiku koje Bogu hvala ima dosta, a što bi ljude moglo proveseliti sljedećih godinu dana kada izlazi novi gin. – kazao je Tin Hasanefendić, senior brand manager i brand ambassador u tvrtki G3 Spirits.

Hasanefendić je istaknuo i kako su Dubrovčani veliki ljubitelji gina

-Dubrovčani iznenađujuće puno piju gin što je jako dobro za nas.  Zbog dislociranosti i nekih drugih stvari ovdje nije jednostavno naći partnere, ali ovdje imamo jako puno partnera, jako puno dobrih ljudi i u zadnjih nekoliko godina smo dosta napredovali čak usprkos koroni. Ovo koliko je promocija toliko je i nagrada za naše vjerne partnere, ali i neke fanove koji su se sami javili kada su čuli da će večeras ovdje biti premijera i naš veliki balon u kojemu će neki moći i poletjeti.

Na predstavljanju novog gina bio je i influencer,travel bloger i snimatelj Kristijan Iličić sa suprugom Andreom

-Napokon sam na godišnjem i to u Dubrovniku. Dobro se zabavljam i sretan sam što sam ovdje. Surađujem već  dugo s Conor Komunikacijama, javili su mi se za suradnju i pozvali me da večeras prisustvujem ovom eventu. Bio sam u Šibeniku na odmoru, ali budući da volim piti gin nisam mogao odbiti. Ovaj mi je stvarno odličan. Gin je inače jako dobar protiv komaraca i kada putujem Afrikom jedina stvar koje se bojim je malarija tako da mi treba dosta gina. I ne deblja (smijeh).

Uzvanici su imali priliku sudjelovati u jedinstvenoj atrakciji. Riječ je o letu u najposebnijem balonu na vrući zrak koji je ikada letio hrvatskim zračnim prostorom – Most Unusual Balloon, a koji  je prekriven brojnim zanimljivim ilustracijama i prepoznatljivim motivima Hendricks’a.

-Jako volim piti gin. Obično kažu da je to žensko piće, ali ja se ne bih složio. On je trend, ljeti je veliko osvježenje, a usput se malo opustiš. Popiješ jedan, dva i ne znaš što te snašlo. Dobar gin i dobar tonic su dobra prilika za zabavu, a večeras je ovdje jako dobra atmosfera i jedan lijepi ljetni party za sve. – kazao je ovom prilikom Krešimir Macan, jedan od glavnih PR stručnjaka u Hrvatskoj.

 

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *