Glumica preminula u snu, njena obitelj je potpuno shrvana: ‘Ne znamo zašto se nije probudila’

1356

U 35. godini života iznenada je preminula glumica Miranda Fryer. Kako piše u priopćenju za medije, koje je poslala njezina obitelj, Miranda je umrla u snu.

Glumica je, naime, imala problema sa srcem, potvrdili su članovi obitelji no, uzrok smrti još nije otkriven.

– Srodne duše, Miranda i Arthur Pothitis planirali su osnovati obitelj, kada je jedan dan prošli tjedan samo zaspala i nije se probudila. Ne znamo zašto. Imala je nekih problema sa srcem, možda je njena predivna osobnost bila previše za ovaj naš svijet. Mi koji smo je toliko voljeli sjećat ćemo je se i žaliti za njom zauvijek. Predivno dijete, lijepa tinejdžerica, prekrasna iznutra i izvana…žena koja je rado dijelila sreću s drugima. Imala je toliko mnogo prijatelja i toliko je puno još imala za ponuditi ovome svijetu – napisali su u priopćenju, piše TV Tonight. Glumica je preminula u domu u Australiji.

Miranda se još kao beba pojavila na malim ekranima u australskoj sapunici ‘Neighbours’. Glumila je u tri sezone, a pamtit će je i kao prvo dijete koje je dobilo ugovor za rad na seriji.

U 2020. godini glumica se udala za Arthura Pothitisa. Planirali su imati obitelj. Australka je željela je postati medicinska sestra, a iz glume se kasnije potpuno povukla.

IZVOR: 24sata.hr

Komentari
Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *