Gotovo rasprodan koncert Claptone-a

231

Ekskluzivno gostovanje koje se ne smije propustiti počinje sutra u 23:00 sata u Culture Clubu Revelin kada nastupa Claptone. Svi oni koji su prisustvovali nekom od njegovih nastupa jako dobro znaju kakvu atmosferu stvara svojom glazbom.

 

Budući da su rasprodane sve ulaznice po cijeni od 100 kn za sutrašnji nastup popularnog Claptone-a, od sutra kreću u prodaju ulaznice po cijeni od 150 kn koje će biti dostupne na svim pred prodajnim mjestima. Zbog velikog interesa domaćih posjetitelja, formirani su specijalni paketi ulaznica 2+1 gratis po cijeni od 300 kn. Iste je moguće pronaći u prodaji samo sutra i to isključivo u uredu Revelina u vremenskom periodu od 9:00 do 16:00 sati. Akcija traje do isteka zaliha. 

 

Svi oni koji nisu, još uvijek stignu osigurati svoju ulaznicu i biti dio posebnog događaja. Ulaznice su u prodaji u uredu Revelina, Casablanca baru i online na službenoj stranici kluba Revelin. Sve dodatne informacije dostupne su na društvenim mrežama kluba Revelin, ali i na kontakt 098 533 531.

Komentari


TAG


Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *